Μαριάνθη Καρατζά Chief Operating Officer

Η Μαριάνθη Καρατζά είναι Σύμβουλος Οργανωσιακής Ανάπτυξης, εστιασμένη στη Διαχείριση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει 15 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας (Τραπεζικός τομέας, Ασφαλιστικός τομέας, Λιανικό Εμπόριο, Φαρμακευτικός τομέας, Ναυτιλιακές επιχειρήσεις, Υπηρεσίες εστίασης κ.ά.). Στην πορεία της έχει εστιάσει στην ενδυνάμωση στελεχών και εργαζομένων, ώστε να λειτουργούν και να συνδιαμορφώνουν ένα εργασιακό πλαίσιο που να προάγει τη συνεξέλιξή τους με τον Οργανισμό. Παράλληλα έχει συμμετέχει σε πολλά project, σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ΓΣΕΕ, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) με στόχο την ενίσχυση της εκπαίδευσης εκπαιδευτών και την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών στην πράξη.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δια Βίου Μάθηση.

Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει δημοσιευμένες έρευνες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, καθώς και κεφάλαια σε συλλογικά έργα. Είναι πιστοποιημένη MCCC (Moodle Course Creator) και τακτικό μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Επίσης, είναι πιστοποιημένη Coach του Diamond Power Index και του Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site